Travel Club me Agjencine e Parqeve dhe Rekreacionit

Sot ne Travel Club kishim te ftuar Luli Shehaj nga Agjecia e Parqeve dhe Rekreacionit e cila foli per Panairin e kafsheve qe do te mbahet me date 22 Prill.

Gjithashtu folem edhe per ecurine e projektit te rindertimit te Kopshtit Zoologjik te Tiranes i cili pritet te jete gati kete Vjeshte

Me 22 Prill mbahet Panairi i kafsheve

Travel Club is Live me Luli Shehaj nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit.Dergoni foto te kafshes suaj shtepiake te preferuar qe te zgjedhim sebashku me te bukurin mes tyre ?

Publiée par Radio Travel sur vendredi 30 mars 2018

Current track

Title

Artist

Background