Shqiptarët sigurojnë makinën, më pak jetën dhe shëndetin!

Travel Club - Insig Jete

Travel Club - Sigurimi i Jetes dhe Shendetit nga Insig JetëNe studio Znj.Stela Xhepa, Drejtore e Marrjes ne Sigurim "Jete dhe Shendet " do te na prezantoje oferten me te re te Insig Jete per Sigurimin e Jetes dhe Shendetit ne bashkepunim me Spitalin Amerikan per vetem 50Euro per nje vit.

Publiée par Radio Travel sur Vendredi 6 juillet 2018

Shqiptarët sigurojnë makinën, më pak jetën dhe shëndetin!

 

Shëndeti juaj dhe i familjes tuaj është pasuria më e çmuar, të cilën gjithkush shpreson ta ketë për të gjithë jetën, por jo gjithmonë është e mundur të ndodhë kështu. Të gjithë jemi të ekspozuar ndaj sëmundjeve dhe rreziqeve të tjera të cilët kërcënojnë shëndetin dhe jetën tonë. INSIG JETË është zgjedhja e duhur  jo vetëm për mirëqenien tuaj, por edhe për kompensimin e të ardhurave për pasardhësit tuaj në rast fatkeqësie, kjo falë Kontratës së Sigurimit të Jetës dhe Shëndetit .

Kështu u shpreh sot në studion e Travel Club, Drejtorja e Marrjes ne Sigurim “Jete dhe Shendet ” prane Insig Jetë, Znj Stela Xhepa.
Fale ekperiences shumevjecare ne kete punë Znj.Xhepa foli dhe për tendencën e shqiptareve për të siguruar më parë  mjetet motorike se sa jetën dhe shëndetin, megjithëse vitet e fundit ajo u shpreh se shqiptarët janë ndërgjegjësuar paksa.

Current track

Title

Artist

Background