“Bej Bamiresi-Zbardho Dhembet” me Top One Dental!

Travel Club ne Top One Dental

Travel Club ne Top One Dental - Nisma "Bej Bamiresi-Zbardho dhembet"Top One Dental Clinic & LaboratoryTe ndihmojme Klean#healthysmile #healthysmiles #smile #toponedentalcliniclaboratory #toponedentalclinic #toponedental #topone #top #one #toponeal #poliklinikadentaretopone #poliklinikatopone #toponeklinik #klinikadentaretopone #top1klinik #top1dental #top1dentalclinic #top1dentalclinictirana #top1dentalhospitalineurope #top1dentalcliniclaboratory #top1dentalclinicintirana #poliklinikadentaretoponenetirane

Publiée par Radio Travel sur Mercredi 23 mai 2018

Klinika Dentare Top One ne bahskepunim me organizaten Megalus kane ndermarre nje nisme bamiresie per te ndihmuar nje vogelushe shqiptare qe gjendet momentalisht ne Itali dhe kurimi i saj kerkon nje shume te konsiderueshme te hollash. Leolida dhe Joana, nga Megalus ishin sot te ftuara ne studion e Travel Club, ku treguan per bashkepunimin me kliniken dentare Top One, per te mbledhur te ardhura per vogelushe Klean! Ato u shprehen se nisma vjen me sloganin “Bej Bamiresi-Zbardho Dhembet” dhe do te zhvillohet ne datat 24, 25, 26 dhe 27 maj ne Teg, ku cdo kush qe deshiron te kontribuoje ne sherimin e vogelushe Kleas mund te dhuroje 5 mije leke te reja, kundrjet sherbimit qe do tju ofroje  Top One Dental per zbardhimin e dhembeve.

Intervista e Plote : Video

Current track

Title

Artist

Background