Andrra n’Weekend Lovers

Weekend Lovers @Andrra n'Tren

Live ne "Weekend Lovers" Altin Sukaj, organizator i "Andrra n'Tren" , eventit te muzikes Jazz dhe Swing qe nis me 30 prill në stacionin e trenit në Kashar, ora 12:00. Për 4 orë luhet brenda trenit muzikë jazz dhe swing, nga artistë të ndryshëm. Këtë vit marrin pjesë 35 artistë, me shumë të huaj dhe më pak shqiptarë. Mbërritja në Stacionin e Trenit në Shkodër, me shume surpriza.Ka nje kod veshje , sepse të gjitha Swing Maratonat , kanë ndër të tjera si qëllim joshjen e publikut me trenin, muzikën swing-jazz, dhe këtë vit stili është veshja e viteve ‘40-‘50. Janë mbi 15 orë muzikë pa mbarim, gjatë gjithë ditës dhe natës nga Tirana në Shkodër. E gjitha kjo bëhet për herë të parë në Shqipëri, gjë që ne tashmë po e kthejmë në traditë, pasi treni është gjithmonë magjik. Qoftë ky tren i vjetër ose i ri 🙂Hemingway Fan Club Albania

Publiée par Radio Travel sur Samedi 28 avril 2018

Live ne “Weekend Lovers” Altin Sukaj, organizator i “Andrra n’Tren” , eventit te muzikes Jazz dhe Swing qe nis me 30 prill në stacionin e trenit në Kashar, ora 12:00. Për 4 orë luhet brenda trenit muzikë jazz dhe swing, nga artistë të ndryshëm. Këtë vit marrin pjesë 35 artistë, me shumë të huaj dhe më pak shqiptarë.

Mbërritja në Stacionin e Trenit në Shkodër, me shume surpriza.

Ka nje kod veshje , sepse të gjitha Swing Maratonat , kanë ndër të tjera si qëllim joshjen e publikut me trenin, muzikën swing-jazz, dhe këtë vit stili është veshja e viteve ‘40-‘50.

Janë mbi 15 orë muzikë pa mbarim, gjatë gjithë ditës dhe natës nga Tirana në Shkodër.

E gjitha kjo bëhet për herë të parë në Shqipëri, gjë që ne tashmë po e kthejmë në traditë, pasi treni është gjithmonë magjik.

Qoftë ky tren i vjetër ose i ri 🙂Hemingway Fan Club Albania


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track

Title

Artist

Background