Travel Club me Keti Gjipali “Privatesia ne rrjetet sociale”

Privatesi ne rrjetet sociale

"Travel Club" live me Keti Gjipali, trajnere e rrjeteve sociale.Privatesia juaj ne rrjetet sociale. A i japim ne rendesine e duhur te dhenave tona personale? Cfare kuptoni ju me te dhena personale? Cfare ju "dhemb" me shume kur ju vjedhin adresen e FB apo Insta?A eshte vjedhje te dhenash kur kompanite e ndryshme mobile ju dergojne mesazhe, kur ne periudha zgjedhjesh, kandidate ju dergojne mesazhe, kur kompanite call center ju marrin ne telefon? A jane keto per ju vjedhje te dhenash personale dhe sa ju shqeteson kjo gje?

Publiée par Radio Travel sur Jeudi 12 avril 2018

Live ne Travel Club me @ketigjipali Keti Gjipalin, Specialiste Marketingu! Keti Gjipali : Ndryshe nga mediat tradicionale, reklamat në mediat sociale (si Twitter, Facebook, LinkedIn, etj.) janë shumë më pak të kushtueshme, duke i bërë kështu më të përballueshme për çdokënd, që nënkupton se edhe bizneset e vogla, mund të bëhen pjesë e këtij dimensioni.
Keti Gjipali :Media sociale ju lejon që t’i shënjestroni (filtroni) reklamat tuaja në nivele të pamundura deri tani nga media tradicionale.
Media sociale ju lejon të reklamoni me çmime dhe efikasitet më të lartë se media tradicionale.
Media sociale nuk do shkojë gjëkundi në të ardhmen, por veç do të fuqizohet! 


Current track

Title

Artist

Background