Që prej vitit 1992 ky shtet e ka të ndaluar çamçakëzin!

Written by on 19/02/2020

Singapori është shteti që e ndalon me ligj çamçakëzin që prej vitit 1992. Ligji është miratuar në vitin 1992 për të mbajtur qytetin pastër dhe të rregullt. Në vitin 2004, rregullat u liberalizuan paksa duke bërë përjashtime për qëllime terapeutike, dentare apo për çamçakëzët me nikotinë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background