Programi që do të ndryshojë alpet shqiptare, gati për të nisur punën!

Written by on 23/01/2020

Masterplani i Alpeve, program i rëndësishëm i Fondit Shqiptar të Zhvillimit formulon një kornizë afatgjatë për zhvillimin e këtij rajoni dhe shndërrimin e tij në një pol të rëndësishëm të turizmit  në vend dhe një destinacion turistik ndërkombëtar, duke patur në themel të tij bukuritë mahnitëse dhe pasurinë kulturore. Zona që studion Masterplani shtihet në territorin administrativ të katër bashkive dhe përbëhet nga 12 njësi administrative.


Current track

Title

Artist

Background