Prezantohet plan i miredetajuar per sezonin turistik 2018!

Written by on 14/04/2018

Prezantohet plan i miredetajuar per sezonin turistik 2018! 

Nje plan i gjere dhe i miredetajuar do te zbatohet per mbarevajtjen e sezonit turistik.Ne nje takim me kryetaret e bashkive mbi pergatitjet per sezonin e ardhshem turistik, kryeministri i vendit ka informuar se eshte krijuar grupi nderministror i punes per kete çeshtje. Kryeministri kerkoi nje motivim shume me te madh te bashkive qe mbajne peshen ne sezonin turistik, dhe nje koordinim shume me te mire te punes mes bashkive dhe institucioneve qendrore apo ministrive. Pastertia e mjediseve turistike, kryesisht deteve dhe lumenjeve si dhe siguria e pushuesve do te jene primare ne planin e mbarevajtjes se sezonit turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background