Policia Rrugore: Mjetet pa zinxhire nuk do te lejohen te qarkullojne!

Written by on 10/01/2019

Policia Rrugore: Mjetet pa zinxhire nuk do te lejohen te
qarkullojne!

Drejtori i Policise Rrugore, Mitat Tola ka lajmeruar se fundmi drejtuesit e
automjeteve te perdorin goma dimerore ne akset e mbuluara nga reshjet e
debores gjate ketyre diteve pasi automjetete pa zinxhire nuk do te lejohen te
qarkullojne. Sipas drejtoritte policise shumica e shofereve shqiptare nuk jane
mesuar te udhetojne ne keto kushte atmosferike ndersa apeli per drejtuesit e
mjeteve eshte te jene me te pergjegjshem. Sipas Policise Rrugore, aksket
kryesore jane te qarkullueshme, por problem mbeten rruget brenda qyteteve
te Shkodres, Gjirokastres dhe Korçes.


Current track

Title

Artist

Background