Planet e Kosoves per zhvillimin e turizmit.

Written by on 15/04/2019

Kosova si një vend i izoluar dhe pa liberalizim vizash duket se i ka kthyer sytë nga turizmi duke ftuar nje grup prej 70 operatorë turistikë të huaj që vizitojnë Kosovën dhe kerkuar që të jenë pjesë e guidave turistike të Ballkanit. Kryetari I komunes se Prizrenit ka shpresa se zhvillimi më i mirë ekonomik, sidomos për komunën e Prizrenit, mund të vijë nga turizmi, ndersa kryetari i Shoqatës së Turizmit Alternativ të Kosovës eshte shprehur se Turizmi është një ndër faktorët kryesorë të ekonomisë së një vendi dhe një faktor shumë i rëndësishëm sa i përket punësimit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background