Paralajmërim i ri, Facebook mund t’iu mbyllë llogarinë papritur

Written by on 23/09/2019

“Facebook” ka qenë dhe vazhdon të mbetet në vëmendjen e mediave, veçanërisht pas skandalit për shkeljen e privatësisë së të dhënave të përdoruesve. Së fundmi, kompania ka njoftuar se ka mbyllur dhjetra mijëra aplikacione, si pjesë e hetimit të vazhdueshëm për përdorimin e të dhënave të përdoruesve pa dijeninë e tyre.  Aplikacionet e mbyllura, jo detyrimisht kanë përdorur të dhënat e përdoruesve por cilësohen si të dyshimta për shkaqe të ndryshme, si dhe bien ndesh me politikat e brendshme të !”Facebook”.


Current track

Title

Artist

Background