Njohja e patentave me Gjermaninë mund të jetë më afër sesa e mendoni!

Written by on 14/02/2020

Shqipëria dhe Gjermania kanë nisur zyrtarisht diskutimet për njohjen e ndërsjellë të patentave. Nëse kjo marrëveshje do të finalizohet , përfitues do të jenë rreth 30 mijë shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Gjermani. Në Shqipëri ka mbërritur një delegacion gjerman ka mbëritur në Shqipëri për t’u kujdesur për këtë çështje. Pala gjermane është njohur me terma të përgjithshme me investimet e ndërmarra nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor mbështetur nga MIE, për garantimin e kaulifikimit dhe prodhimit të lejeve të drejtimit sipas parimeve të BE-së.


Current track

Title

Artist

Background