Njoftim i rëndësishëm për makinat me xhama të zinj!

Written by on 11/10/2019

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka njoftuar se në bazë të ankesave të qytetarëve ka propozuar një rregullim nënligjor dhe për pasojë është miratuar nga minsitria e Infrastrukturës”certefikimi I xhamave të errësuar me materiale të  fabrikuara dhe të homologuara nga prodhuesi, për përdorimin në autovetura”. Shërbimi më i ri do të nisë nga 21 tetori 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background