Një projekt i ri që do të shndërrojë qytetin bregdetar!

Written by on 12/10/2019

Shëtitorja “Tulantia” në Durrës, e quajtur ndryshe si “Vollga” po i nënshtrohet një rikonstruksioni tërësor. Vija bregdetare dhe sheshi kryesor po shndërrohen në një park qendror , duke ofruar më shumë hapësira publike për banorët e qytetit dhe për turistët. Në brendësi do të ketë zona për evente dhe një parkim të ri në shërbim të qendrës. Projekti financohet nga qeveria shqiptare, në bashkëpunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit dhe bashkinë e Durrësit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background