Nis fushata e regjistrimit për adresën e banimit. Çelësi për aksesin në shërbimet publike!

Written by on 23/11/2021

Një fushatë për regjistrimin e adresave të banimit ka nisur nga ana e Ministrisë së Brendshme, por me bashkëpunimin e të gjitha bashkive të vendit. Sipas kryetarit Veliaj, regjistrimi i adresës së banimit sjell përfitime dhe akses për gjithë shërbimet publike.

Adresa e saktë mund të vetëdeklarohet në “e-Albania” ose në zyrat e Gjendjes Civile pranë bashkive përkatëse./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background