Nëse nuk justifikoni veshjet firmato, ja çfarë mund t’iu ndodhë!

Written by on 14/02/2020

Nëse nuk mund të justifikoni veshjet tuaja, atëherë policia mund ti konfiskojë ato. Autoritetet shpresojnë se kjo do të funksionojë si një pengesë për kriminelët në moshë të re, por vendasit mendojnë se masat mund të jenë të paligjshme dhe në mënyrë të pashmangshme do të çojnë në profilizimin racor. Para se të nisë masa e re, oficerët e policisë do të marrin trajnim për të dalluar firmat dhe produktet e rreme.


Current track

Title

Artist

Background