Në 1 shtator ky shtet europian mbyll kufijtë!

Written by on 29/08/2020

Hungaria do të mbyllë kufijtë në 1 shtator, për të ndaluar rritjen e numrit të të infektuarve me koronavirus , ndërkohë që hungarezët që kthehen nga vendet e tjera do të futen në karantinë. Shtetasit hungarezë mund të largohen nga karantina 14 ditore vetëm nëse ofrojnë dy teste negative të virusit. Përjashtim te ndalimet bëjnë personeli ushtarak, udhëtimet humanitare si tranzit, si dhe udhëtimet diplomatike.


Current track

Title

Artist

Background