Ndërtesa qindra vjeçare i reziston ujërave!

Written by on 13/07/2019

Një tempull 700 vjeçar në Kinë, i ka bërë për vite me radhë ballë përmbytjeve dhe ka marrë kësisoj emrin Arka e Noas kineze. Ndërtesa shekullore është ndërtuar në kohën e dinastisë Song në lumin Jangzi . Edhe pse çdo vit niveli i lumit ngrihet në nivele të larta, ndërtesa qëndron e fortë, pa u dëmtuar fare.


Current track

Title

Artist

Background