Ndalohet përdorimi i aplikacionit më të dashur!

Written by on 15/10/2019

Kryetari i komunës Bauenei në Sardenjë ka ndaluar përdorimin e Google Map , pasi shumë njerëz humbasin në shtigjet e rrugëve nga përdorimi i aplikacionit. Shumë udhëtarë kanë humbur dhe disa makina kanë ngecur në rrugën e ngushta të pakalueshme, pas përdorimit të Google Map.”Hartat e letrës  janë më të mira”, ka thënë i pari i komunës në Sardenjë.Në rrugë janë vendosur shenja që shoferët mos të ndjekin udhëzimet e aplikaiconit.


Current track

Title

Artist

Background