Merret vendimi, ja kur do të nisë viti i ri shkollor!

Written by on 29/06/2020

Minsitria e Arsimit ka vendosur që viti i ri shkollor 2020-2021 të nisë me 14 shtator. Për ciklin 9-vjeçar shkolla do të  përfundojë në 8 qershor 2021. Edhe shkollat e mesme do ta nisin mësimin në 14 shtator, ndërsa përfundojnë në 15 qershor dhe provimet e maturës zhvillohen nga data 2 qershor deri në 30 qershor.

 


Current track

Title

Artist

Background