Media italiane e biznesit vlerëson Shqipërinë

Written by on 11/07/2019

Faqja më e lexuar e biznesit në Itali “Millionaire.it”ka vlerësuar Shqipërinë duke i dedikuar një shkrim të gjatë. Në artikull janë përmendur progresi dhe ndërthurja e shoqërisë moderne shqiptare. Shqipëria është një pikë referimi për të gjithë personat që kërkojnë shërbime cilësore. “Harroni gjithçka që ju kanë treguar për këtë vend deri sot, pasi ekziston një Shqipëri e dytë, krejt ndryshe nga ajo që ekziston në imagjinatën kolektive”, shkruhet në artikull.


Current track

Title

Artist

Background