Mbahet sot ne Expocity Panairi i Ndertimit!

Written by on 26/10/2018

Sot ne Expocity Albania do te organizohet Panairi i Ndertimit, Planifikimit Urban dhe Arkitektures.

Ky panair eshte konceptuar qe te dimensionohet jo vetem si ekspozim por edhe si nje mundesi per tu bere pjese e zhvillimeve te industrise se ndertimit, botes se arkitektures dhe planifikimit urban ne nivel kombetar edhe rajonal.

Ne tremujorin e pare 2018 jane miratuar gjithsej 221 leje ndertimi per ndertesa te reja me siperfaqe rreth 200’944 m2.

Industria e ndertimit perfaqeson nje sektor i cili ka qene dhe vazhdon te jete jetesor per ekonomine Shqiptare per shume vite, duke u kthyer nje nga motoret dhe promotoret kryesore te zhvillimit ekonomik.

Pjesmarres ne panair do te jene bizneze, kompani e shkolla qe operojne ne kete fushe nga vendi dhe rajoni ndersa panairi do te vijoje deri diten e diele, 28 tetor.

Radio Travel do te jete prezent ne kete event dhe gjate oreve ne vijim do te kete lidhje direkte nga ambientet e Expocity.


https://www.facebook.com/RadioTravel/videos/2176450492613273/


Current track

Title

Artist

Background