Masat zgjaten deri në 7 shtator!

Written by on 08/08/2020

Italia ka zgjatur masat që synojnë të ndalojnë përhapjen e koronavirusit deri në 7 shtator,sipas një dekreti të lëshuar nga kabineti i kryeministrit Giuseppe Conte. Maskat do të vazhdojnë të jenë të detyrueshme në mjedise të mbyllura publike, njerëzit duhet të vazhdojnë të mbajnë distancën fizike me njëri-tjetrin dhe tubimet e mëdha janë të ndaluara. Por, dekreti lejon që anijet të lundrojnë përsëri nga 15 shtatori dhe se rregullat e rrepta të higjienës duhet ende të respektohen në bordet e tyre.


Current track

Title

Artist

Background