“Made in China” fiton pikë në Europë, ja cila firmë është prezantuar në Paris!

Written by on 21/12/2019

Produktet “Made in China” po hyjnë pak nga pak në botën e luksit , falë markave kineze të modës së lartë ,që po zënë rrënjë nëParis , kryeqytetin e modës , duke përvetësuar një klientelë ndërkombëtare. Firma kineze “Icicle” numëron  270 dyqane në Kinë dhe një shifër të ardhurash prej 250 milion eurosh. Icicle hapi në Paris dyqanin e parë ndërkombëtar , në zemër të trekëndëshit të artë të luksit. Pavarësisht kësaj,. veshjet Made in China vazhdojnë të mbeten në cilësi të dobët për konsumatorët francezë dhe europianë në përgithësi.

 


Current track

Title

Artist

Background