Ligji i ri që do të ndryshojë ekonominë!

Written by on 11/10/2019

Shqipëria po përgatitet për të qenë pjesë e Konventës Ndërkombëtare kundër falsifikimit të parave. Projektligji tashmë është depozituar në kuvend dhe ka për qëllim gjurmimin  e parave të falsifikuara, evidentimin dhe marrjen e masave të përbashkëta, duke respektuar legjislacionin në fuqi. Konventa do të rregullojë në mënyrë të detajuar edhe format e dënimit të falsifikatorëve. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background