Lajm i mire për “ëndrrën amerikane”.

Written by on 11/10/2019

Tarifat dhe përballja tregtare me Kinën janë disa nga problemet e mëdha afatshkurtra financiare që po has Amerika. Një ekspert amerikan ka deklaruar se Shtetet e Bashkuara duhet të fokusohen në çështje më afatgjata nëse duan të mbesin në krye të listës. Sipas tij Amerika do të përballet me një forcë punëtore të reduktuar pasi shifrat e njerëzve për pension po rriten çdo ditë. Ai ka vazhduar më tej duke thënë se numri i emigrantëve që kanë fituar vizë amerikane, që prej vitit 2017 ka vazhduar rënien e vazhdueshme. Në fund ai sugjeron se duhen gjetur mënyra të reja për të shtuar emigracionin legal.


Current track

Title

Artist

Background