Ky është vendi që hyri në “zonën e kuqe”, pezulloi të gjitha fluturimet!

Written by on 26/03/2020

Rusia do të pezullojë të gjitha fluturimet ndërkombëtare duke nisur nga dita e premte në mesnatë, sipas një dekreti qeveritar që vendos masat kundër epidemisë së koronavirusit, publikuar sot.Ky dekret do te aplikohet për të gjitha fluturimet hyrëse dhe dalëse në territorin rus, me përjashtim të avionëve specialë për riatdhesimin e shtetasve ruse të bllokuar jashtë vendit.Rusia kishte kufizuar gjerësisht fluturimet ndërkombëtare, që ishin të mundura vetëm mes Moskës dhe kryeqyteteve të tjera ku operonte kompania kombëtare “Aeroflot”.


Current track

Title

Artist

Background