Ky është shteti që nuk do të hapë kufijtë!

Written by on 30/06/2020

Kryeminstrja e Zelandës së re ka deklaruar se ankesat opozitare për rihapjen të kufijeve janë të rrezikshme duke parë gjendjen aktuale të pandemisë.  “Në botë virusi po përparon, një disa vende nuk ka arritur kulmin dhe disa të tjera, ende janë të bllokuara”ka thënë Ardern. Nga ana tjetër opozita thekson se një mbyllje e menduar mirë për 12 ose 18 muajt e fundit është e  e rrezikshme për ekonominë. Zelanda e Re është një ndër shtetet e para që arriti të kontrollojë pandeminë.


Current track

Title

Artist

Background