Ky është shteti që ka hapur dyert për britanikët!

Written by on 29/06/2020

Republika Çeke do të rihapë kufijtë duke nisur nga e mërkura me udhëtarët nga Britania e Madhe dhe Polonia. Rajoni i Silesisë në Poloni ka kaluar në zonë të gjelbër ndaj udhëtarët nuk do të kenë nevojë të paraqesin teste negative ose të kalojnë në karantinë dhe e njëjta gjë vlen edhe për britanikët. Çekia i ka hapur kufijtë me vendet fqinje me shumicën e vendeve të Bashkimit Europian.


Current track

Title

Artist

Background