Kushti i detyrueshëm për udhëtaret drejt Athinës dhe Kretës

Written by on 21/07/2021

Për të gjithë qytetarët që udhëtojnë drejt Kretës dhe Athinës është i detyrueshëm plotësimi i formularit PLF 24 orë orë para udhëtimit.

“Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot” thekson në njoftimin e saj Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background