Kroacia importoi më shumë se 1 milion trëndafila në vetëm 15 ditë!

Written by on 14/02/2020

Më shumë se 1 milion trëndafila janë importuar në muaji shkurt në Kroaci ka njoftuar Dhoma Kroate e Ekonomisë. Vitin e kaluar importi i trëndafilave u rrit nga 376 000 euro në janar, në 639 000 euro në shkurt dhe një trend i ngjashëm pritet edhe këtë vit. Sipas të dhënave, Kroacia importoi trëndfila në 10 muajt e parë të vitit 2019, më shumë se 5 milion euro, rritje kjo me 31.3%  në krahasim me një vit më parë. Pjesa më e madhe e importeve janë nga Holanda.


Current track

Title

Artist

Background