Korriku, muaji rekord i temperaturave të larta!

Written by on 08/08/2020

Ndërsa mund të kemi një mot jashtëzakonisht të ngrohtë në Europë, ky nuk është lajm i mirë për planetik. Ky korrik ishte i treti më i nxehti në rekord me vetëm 2016-ën dhe 2019-ën të rregjistruara si më të nxehtat sipas Shërbimit të Ndryshimeve Klimatike të Kopernikut. Regjistrimet e para të temperaturës datojnë në shekullin e 19-të dhe muaji i kaluar ishte një nga më të nxehtët që atëherë. Lajmet vijnë ndërsa Europa Perëndimore është në mes të një vale të nxehtë.


Current track

Title

Artist

Background