Konfirmohen fluturimet e ditës së sotme!

Written by on 02/07/2020

Aeroporti i Tiranës ka njoftuar se do të lejohen të uhdëtojnë vetëm rezidentët e Bashkimit Europian dhe nënshtetasit e BE=së. Për ditën e sotme, sipas njoftimit janë të konfirmuara 19 fluturime. Autoritetet u kanë bërë thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës si dhe të zbatojnë protokollet e higjenës.


Current track

Title

Artist

Background