Kompanitë më të mëdha të rajonit, Shqipëria befason me renditjen!

Written by on 09/10/2019

Shqipëria është e vetmja që nuk ka asnjë kompani të renditur në listën  e 100 më të mëdhenjve të rajonit.Lista është publikuar së fundmi nga njësia bullgare e inteligjencës, “See News”.Nuk përfshihen bankat dhe shoqëritë e sigurimit të cilat janë të renditura më vete. Ndërsa Maqedonia e Veriut,edhe pse është vend me madhësi më të vogël, ka në listë në vendin e 19-të një prej kompanive më të fuqishme të saj. Sipas raporteve të “See News” rritja e qëndrueshme e orientuar nga konsumi dhe pagat, kanë sjellë shitje rekord për kompanitë më të mëdha të Europës Juglindore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background