Kombet e Bashkuara para një momenti të vështirë

Written by on 11/10/2019

Kombet e Bashkuara janë përballë një momenti të vështirë.Organizata mund të mos paguajë dot pagat. Sipas deklaratave zyrtare, organizata nuk do të jetë në gjendje të jape rrogat e punonjësve dhe furnitorëve.Arsyeja  e këtij kolapsi është se shumica e vendeve anëtare nuk paguajnë detyrimin e tyre vjetor. Kjo rrethanë, sipas zërave mund të vërë në pikëpyetje të gjitha operacionet e OKB-së.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background