Klima do të transformohet shumë shpejt!

Written by on 13/07/2019

Klima e Londrës do të jetë e ngjashme me atë të Barcelonës deri në vitin 2050, dhe vera në Europë do të jetë 3.5 gradë më e ngrohtë. Sipas një studimi të kryer për 520 qytete në gjithë botën, pjesa më e madhe e tyre do të përjetojnë një ndryshim të madh në kushtet klimatike.Studimi sugjeron ngrohje të klimës në stinën e verës dhe atë të dimrit dhe sipas studiuesve është e vështirë të parashikohet si do të ndikojë kjo në jetën e përditshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background