Këto janë turistët që preferojnë Shqipërinë për pushimet e verës!

Written by on 02/07/2020

Natyra e bukur, deti kristal, por edhe pasuritë kulturore dhe historike të Shqipërisë kanë tërhequr vitetet e fundit turistët polakë. Për këta të fundit, vendi ynë është një nga destinacionet për të gjitha stinët e vitit, e sidomos në verë,ku u drejtohen plazheve të mrekullueshme të bregdetit tonë. Agjencitë e ndryshme polake kanë nisur promovimin e destinacioneve shqiptare si Saranda, Ksamili dhe Durrësi.


Current track

Title

Artist

Background