Java e Artit në Berlin nuk mungon as këtë vit

Written by on 14/09/2020

Një instalacion i madh është ekspozuar në Galerinë Berlineze si pjesë e Javës së Artit në kryeqytetin gjerman. Gjatë pesë ditëve radhazi, galeritë e qytetit po organizojnë ekspozita dhe shfaqje, organizime këto që zhvillohen  që nga viti 2012. Kjo është ngjarja e parë e madhe kulturore në Berlin që nga pandemia e koronavirusit.


Current track

Title

Artist

Background