Ja sa do të zgjasë periudha e izolimit!

Written by on 31/03/2020

Do të duhen disa javë për të shpallur luftën kundër koronavirusit të fituar në Itali. Bllokimi i përgjithshëm do të zgjasë të paktën deri në Pashkë, më pas nëse numri i pacientëve vazhdon të bjerë, qeveria do të vlerësojë një rihapje graduale. Por asnjë shëtitje para majit, dhe as bare dhe restorante nuk do të jenë të hapura. Edhe atëherë kur njerëzit mund të dalin përsëri, jo vetëm për raste urgjente, duhet të mbajnë distancën prej të paktën një metër dhe ta veshin maskën në vende publike.


Current track

Title

Artist

Background