Ja kur do të jepet vendimi përfundimtar për aeroportin e Tiranës

Written by on 11/09/2019

Aviacioni Civil dhe koncesionari i aeroportit “Nënë Tereza”, nuk do të mund të  zgjedhin kompani tjetër për sigurinë e aeroportit deri në përfundim të procesit me kompaninë aktuale. Gjykata Administive ka vendosur të pranojë padinë e kompanisë së sigurisë, duke pezulluar kështu procedurat e tenderit për një kompani tjetër. Vendimi në gjykatë është bërë i ditur që në datën  1 gusht, ndërkohë që pritet vendimi përfundimtar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background