Ja cili është artisti i pikturave në bar!

Written by on 17/07/2019

Një artist i talentuar francez, ka dhuntinë e jashtëzakonshme të pikturojë natyrën. Me origjinë nga Zvicra, artisti njihet me emrin Saype, njeriu që vizaton në bar. Të gjitha veprat e tij realizohen në materiale bio të degradueshme. Artisti krijon portrete në kodra dhe male mes Francës dhe Zvicrës. Pikturën e parë në bar ai e ka krijuar në vitin 2015, dhe që nga ai moment punët e tij janë ndjekur me interes.


Current track

Title

Artist

Background