Ja cilët sektorë e ndalojnë ekonominë shqiptare!

Written by on 13/07/2019

Dy sektorët që po japin ndikime jo pozitive në zhvillimin e ekonomisë, janë turizmi dhe energjia. Raporti i publikuar së fundmi nga Komisioni Europian, thekson se sektori turistik zhvillohet nën potencial për shkak të neglizhencës. Vonesat e miratimit të strategjive turistike, e vënë në rrezik sektorin, pavarësisht potencialeve të rëndësishme për të ndikuar në zhvillimin e ekonomisë. Përsa i përket sektorit të enerrgjisë, KE është ndalur në mungesën e efikasitetit duke përfshirë sigurimin e pamjaftueshëm të furnizimit.


Current track

Title

Artist

Background