Ja cilët janë telefonat më të dëmshmëm për shëndetin!

Written by on 31/08/2019

 

 

Një raport interesant është publikuar së fundmi nga “FCC” , përsa i përket valëve radioaktive që lëshohen nga celularët. Linja e Iphone 7 dhe 7+ nuk arrin të aktivizojë në kohë sensorin e afërsisë me trupin dhe si rrjedhojë këto valë radioaktive transmetohen në trup. Radiokativiteti i këtyre smartfonëve është 7. 16 W/kg nga 1,5 W/kg që ështl norma e lejuar për largësinë 2 mm nga trupi.  Është për tu theksuar se radioaktiviteti është i pranishëm vetëm kur telefoni është i ldihur me internetin ose në lidhje telefonike dhe jo kur është në gjendje qetësie.


Current track

Title

Artist

Background