Ja cilat janë rregullat e reja për shtetasit shqiptarë që hyjnë në Kosovë!

Written by on 03/06/2020

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme ka bërë me dije se prej ditës së martë, falë konsultimeve së autoriteteve shqiptare me ato të republikës së Kosovës , është lejuar kalimi i lirë i automjeteve në pikën kufitare Morinë-Vërmicë. Të gjithë shtetasit që do të hyjnë në Kosovë dhe kanë kryer testin e COVID-19, jo më vonë se 4 ditë para hyrjes në vend, nuk do të jenë të detyruar të qëndrojnë në vetëizolim. Për rastet kur nuk është kryer testi, ata që hyjnë në territorin e Kosovës duhet të nënshkruajnë deklaratën për vetëizolim për 7 ditë. Shtetasit që kanë për qëllim kalimin tranzit në Kosovë, përjashtohen nga rregullat.


Current track

Title

Artist

Background