Ja cilat janë qytetet më eko-miqësore në Europë!

Written by on 05/06/2020

Një studim realizuar së fundmi nga  “British Business Energy” përdori disa masa specifike për të renditur qytete në të gjithë globin për të përcaktuar vendet më eko-miqësore për të punuar, dhe rezultatet nuk janë ato që mund të prisni. Amsterdami ka një reputacion për jetesën e gjelbër, por qytetet e tjera në listë si Frankfurti nuk janë aq të njohura për kredencialet e tyre mjedisore.Për të marrë rezultatet, kriteret përfshijnë përqindjen e njerëzve të cilët ecnin ose përdorin biçikletën në udhëtimin e tyre, përdorimin e energjisë së rinovueshme, patentat për teknologjinë mjedisore dhe numrin e restoranteve vegan ose vegjetarian të vendosura në secilin qytet. Pesë qytetet më eko- miqësorë ne Europë për punëtorët janë; Londra, Frankfurti, Oslo, Amsterdami dhe Parisi.


Current track

Title

Artist

Background