Ja cilat janë klubet më të pasura të futbollit!

Written by on 07/06/2019

 

 

Në  një kohë kur futbooli është sporti ku qarkullohen dhe fitohen shumë para, “Forbes” ka listuar klubet më të pasura në botë.Fitimi i klubeve të ndryshme vjen nga mënyra të ndryshme si shitjet nga fanellat, biletat, të drejtat televizive dhe reklamat. Vendin e parë të fitimeve nga shitja e të drejtave televizive dhe reklamat e mban Real Madrid. Ndërkohë, përsa u përket klubeve sportive në përgjithësi , sipas Forbes vendin e parë me 5 miliardë dollarë fitime e mban klubi amerikan Dallas Cowboys.


Current track

Title

Artist

Background