Ja cila është marka më e kushtueshme e futbollit në botë!

Written by on 01/08/2020

Marka më e kushtueshme në botë e futbollit, për vitin 2020, ka rezultuar Real Madrid, sipas një studimi të kryer nga Brand Finance Football 2020. Vlera e markës së klubit këtë vit është 1,419 miliardë euro. Në vend të dytë në klasifikim është një tjetër klub spanjoll, Barcelona, vlera e markës së të cilës është 1,413 miliardë euro. Manchester United mbyll podiumin. Në Top 10 të klasifikimit mbizotërojnë klubet e Premier League, 6 në total, pervec dy klubeve spanjolle kryesuese jane dhe klubi gjerman, Bayern Munchen dheai francez, Paris Saint-Germain.


Current track

Title

Artist

Background