Iphone mund të mos ekzistojë më!?

Written by on 31/08/2019

Një operacion i paprecedent i hakerimit të Iphonëve që ka patur në shënjestër mijëra përdorues në javë, derisa është zbuluar në janar, është bërë publik së fundmi nga kërkuesit e sigurisë së Google. Operacioni i cili ka zgjatur më shumë se 2 vite, ka përdorur një numër të caktuar të websajeteve të hakeruara për të shpërndarë viruse në iphonët e përdoruesve. Këto të fundit kompromentoheshin vetëm duke i vizituar faqet e caktuara, nuk ka qenë i nevojshëm asnjë ndërveprim shtesë. Sipas Googëe, problemi i është diktuar kompanisë Apple dhe kjo e fundit ka publikuar disa ditë më vonë një sistem operativ mbrojtës. 


Current track

Title

Artist

Background