Habit eksperimenti në Spanjë! Realizon koncertin me 463 persona, ja çfarë ndodhi në fund

Written by on 13/01/2021

Një nga festivalet më të njohura të muzikës në Evropë provoi një ngjarje të suksesshme muajin e kaluar duke e zhvilluar ngjarjen pa distancë shoqërore. Primavera Sound mbajti një koncert me DJ në dhjetor dhe me 463 të pranishëm në Barcelonë. Çdo pjesëmarrësi iu kërkua t’i nënshtrohej një testi COVID-19 përpara hyrjes me rezultatet që dilnin brenda 15 minutave. Qëllimi i ngjarjes ishte të përcaktonte nëse ngjarjet e muzikës live mund të rinisnin në mënyrë të sigurt nëse merreshin masat e duhura. Eksperimenti tregoi se pas festivalit, askush nuk ishte infektuar në mesin e 463 personave që u lejuan të merrnin pjesë!


Current track

Title

Artist

Background