Greqia ,destinacioni mahnitës!

Written by on 03/05/2019

Promovimi i hoteleve më me rëndësi vazhdon të befasojë pjesëmarrësit e Workshop-it. Pasqyrimi i shërbimeve profesionale  dhe destinacioneve më të mëdha bëhet në cdo orë edhe më interesant. Radio Travel në lidhje të drejtëpërdrejtë me përfaqësuesin e agjensisë greke “MOUZENIDIS Group”, Achilleas Michailidis, ka zbuluar detaje të reja për nisjen e një sezoni të ri turistik në Greqi. Ai është shprehur se , Greqia ka patur ndryshime vit pas viti, duke e ngritur turizmin në nivele më të larta. Rezervimet e vitit në përgjtihësi janë të mira, por Shqipëria kryesisht rezervon në minutën e fundit. Maji është muaji i rezervimeve më të larta.” Ne jemi këtu për të treguar se Greqia është një ndër destinacionet më të mahnitshme”, ka thënë ai. Në atraksionet më të mëdha janë përzgjedhur ishujt , Halkidiki dhe Zakynthos.


Current track

Title

Artist

Background